En liten skottdagslunch – geocachingevent

GC3BJ01 “En liten skottdagslunch”

Bara fem dagar efter första luncheventet var det dags för detta skottdagsevent. Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle slå ihop eventen till ett och bara ha detta på skottdagen. Efter lite funderande så betämde jag mig ändå för att separera de två eventen. Även detta event blev över förväntan välbesökt. Tror vi var närmare 30 personer, stora som små, som intog lunch uppe på Syd. Efter gemensam lunch och trevliga diskussioner samt lite loggande av TB och GC så delade jag och 10cent ut lappar med info om eventets cacher. Totalt hade jag och 10cent skapat 5 stycken nya cacher till eventet. Vi gick, precis som på förra luncheventet, i samlad trupp. Alla delade på FTF och det verkade vara uppskattat.

Vi hade tur med vädret. Solen sken och värmde rejält. Det blev en härlig vårpromenad. Det såg rätt lustigt ut när man tittade på det hela på lite håll. En stor grupp människor som går tillsammans för att sedan stanna vid en trafikskylt. Några hjälper ett barn upp i toppen… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *