En möglig gammal cache

Denna min tredje egna cache lades ut tillsammans med sonen några dagar innan nationaldagen 2007. Han var väldigt exalterad och tyckte det var spännande. Tyvärr blev denna mugglad redan innan den första hann logga den. Bara några timmar efter publiceringen var det folk på plats men då var den som sagt redan borta. Jag var snabbt ut med en ny burk och redan inom en halvtimme kom  FTF på den. Därefter har cachen haft en tuff tid med ett antal mugglingar på sin ursprungliga plats. Det ligger en skola i närheten och jag misstänker att det v ar en del aktivitet uppe på berget och att den av den anledningen blev mugglad.

Detta var den första i min NTH serie som står för NuTidsHistoria där min tanke var att uppmärksamma platser som har en viss betydelse i modern historia i och kring Södertälje.

Efter ett antal mugglingar så bestämde jag mig för att byta placering och det visade sig vara en bra idé. Nu har den burken legat ute sedan 2008-11-08. De senaste loggarna har dock vittnat om trasigt lock, fuktigt och mögligt innehåll. Denna cache är en av de närmsta av mina egna så den borde man ju kunna vårda och sköta om hur mycket som helst. Tyvärr är det snarare så att ju närmare desto längre tid tar det att agera.

Nu har jag i alla fall lagt ut en ny burk med ny loggbok och lite bytessaker. Det känns skönt att ha den fin och fräsch igen.

Sedan publicering 2007-06-04 så har den fått 170 founds Mugglad tre gånger och sedan flyttad 2008-11-08.

Efter det har den fått ligga.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *