En välförtjänt kopp kaffe 2011-03-27

 

En välförtjänt kopp kaffe

 

Välkomna till ett cacheevent i Södertälje!
När man har varit ute en hel dag och cachat, FTF:at och promenerat så är man väl värd en kopp kaffe? Vi träffas klockan 16:00 söndagen den 27/3 på Café Tratten, Storgatan 21, i centrala Södertälje för att fika och prata igenom dagens cacheäventyr.
Cacherna kommer publiceras klockan 13:00 och vi avser inte någon samling innan det hela drar igång, utan hoppas att deltagarna är utspridda över stan. Det kommer bli cirka 20 cacher som släpps i området Södertälje Centrum, Östertälje och Södra (Södertälje hamn för utomsocknes) Om man kommer med kommunala färdmedel så kan man gå av vid någon av stationerna ovan.

En förutsättning för att vara med på cachandet under dagen är följaktligen en laptop eller smartphone med internetanslutning.

Vi är tacksamma om ni i loggen anger hur många ni kommer på fikat så att vi kan meddela cafeet detta så att dom kan ordna sittplatser åt oss. Vi har bokat plats för 20 personer och behöver veta i god tid om det blir fler än så som kommer så att vi kan boka upp fler platser. Förutom kaffebröd finns det prisvärda mackor och sedvanliga caférätter

Väl mött den 27:e!

Krissedan & wellner

Länkt till eventet på gc.com GC2PKFX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

In memorial Team Telge geocaching