Nationaldagsevent 2013 – The Beach

Så var det då äntligen dags igen för denna trevliga tradition med nationaldagsevent i Södertälje. I år hade vi förlagt cacherna till Enhörnaområdet.

Det blev knappt 50 cacher skapade och där undertecknad bara bidrog med två denna gång. Med en stor variation och idéerikedom så blev det en bra samling burkar. Det smög in sig lite förväxlingar och koordinatdiffar på några cacher men det löste sig till slut och jag tror de flesta i alla fall var nöjda.samling_NSVid starten samlades många och laddade inför cachesläppet. Det var strålande väder och när kl var lite över elva började det plinga i mobilerna. Nu drog folk iväg till olika hörn utav Enhörna för att jaga lite event FTF:er. Under dagen så for jag runt med LadyBC och 10cent och loggade lite. Vi sprang på lite geocachande gäng här och var i skogen.
Runt 15 så åkte vi till själva eventplatsen vin Nya Malmsjöbadet. Nu började andra geocachare droppa in och vi drog igång grillarna. Lite priser delades ut och alla diskuterade dagens strapatser
prisutdelning2_NS
Stort tack till alla som ville komma och fira nationaldagen med geocaching hos oss.
mat_NS
moratorp_NS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *