Pathtag

Nu är den officiella Ragnhild-trail pathtagen på väg! En pathtag påminner om ett geocoin, men skiljer sig på några punkter.  Precis som ett coin är det loggbart, det loggas på siten pathtags.com, men till skillnad från coins så har alla pathtags i en serie samma “tracking code”. Pathtags är små, som ett kundvagnsmynt, och man kan endast designa ena sidan,  till den andra sidan väljer man bland några standarddesigner. En pathtag är relativt billig att ta fram – i alla fall om man jämför med ett coin – och betydligt billigare att framställa. köper man en påfyllnadssats till en befintlig design kostar de runt en dollar styck.

 

Detta medför att de är tillräckligt billiga för att kunna användas som SWAG, och att de till stor del vänder sig till samlare. De är inte tänkta att resa som en TB eller ett geocoin, utan att användas som ett “signature item” som kan lämnas i cacher.

 

Pathtagen består av Team Telge-loggan med en liten Ragnhild framför.

 

Pathtags är ovanliga i Sverige men några har tagits fram och jag hoppas att få se fler. Om du har en pathtag och är intresserad av ett byte så finns pathtagens profil här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *